BLOG

Jedno miesto - množstvo informácií. Aktuálne novinky, postrehy, nápady od nás i zo sveta,
tipy a skúsenosti.

-
Jedálny lístok je vizitkou gastronóma – II. časť
20. Apríla 2017 0 komentárov
A pokračujeme druhou a poslednou časťou venovanou jedálnym a nápojovým lístkom, vínnym kartám. V pre ...
Čítať viac
-
Jedálny lístok je vizitkou gastronóma – I. časť
4. Apríla 2017 0 komentárov
Ak sa jeho prostredníctvom podarí vytvoriť vhodný výrobný program, ktorý reflektuje želania a očakáv ...
Čítať viac
-
Naučte sa efektívne spravovať vaše sociálne siete
22. marca 2017 0 komentárov
Spravovať sociálne siete nie je naozaj jednoduché. A kto tomu neverí, ten uverí a kto to vedel už dá ...
Čítať viac
-
5 dôvodov prečo hostia odchádzajú z hotela nespokojní
23. februára 2017 0 komentárov
Vráti sa hosť alebo nevráti? Bohužiaľ len približne 45% hotelov kladie rovnaký dôraz na rozvoj novýc ...
Čítať viac
-
Tipy a triky pre úsek Housekeeping
8. februára 2017 0 komentárov
Súčasťou snahy o perfektný zážitok pre svojich hotelových hostí musia byť aj výborné služby na úseku ...
Čítať viac
-
5 pravidiel pre vytváranie ponúk
31. januára 2017 0 komentárov
Ponuka ubytovania je produkt. A každý produkt je vytvorený pre konkrétne potreby konkrétneho typu zá ...
Čítať viac

VYBERÁME Z REFERENCIÍ

Môžete sa spoľahnúť na individuálny prístup a vynikajúce odborné služby. S ohľadom na potreby jednotlivých HoReCa zákazníkov zrealizujeme služby, ktoré Vám prinesú vyšší počet rezervácií, objednávok, zákazníkov a zvýšia kvalitu vami poskytovaných služieb.