GASTRO ÚSEK

Je všeobecne známe, že ľudia si pamätajú negatívne skúsenosti dlhšie ako tie pozitívne. Rozhodujúcim faktorom pre úspech Gastro úseku je správne plánovanie a zostavenie ponuky jedál, nápojov, cenovej politiky. Jedálny lístok je vizitkou gastronóma a zároveň účinným nástrojom podpory predaja.

  • Chcete mať spokojných zákazníkov?
  • Chcete zvýšiť návštevnosť reštaurácie?
  • Chcete zvýšiť štandardy poskytovaných služieb?
  • Chcete mať poriadok v skladovom hospodárstve?
  • Obávate sa kontrol štátnych orgánov na dodržiavanie legislatívnych požiadaviek?
Pripravíme:
  • Vypracovanie a nastavenie interných smerníc, noriem, formulárov (vypracovanie prevádzkového a reklamačného poriadku, ....)
  • Optimalizácia skladového systému, nastavenie systému skladov (príjem, výdaj, inventúry, presuny, odpisy, kalkulácie, vyúčtovanie)
  • Vytvorenie a nastavenie HACCP systému
  • Zostavenie jedálneho, nápojového lístka a ich cenotvorba
  • Výpočet nákladov a ziskovosti na menu
  • Gastro marketing (grafický dizajn jedálneho, nápojového lístka, vínnej karty, ....)
  • Riadenie zásob
  • Riadenie nákupu
  • Vytvorenie správnych predajných produktov (napr. Catering, svadby, ....)
  • Kreatívne a grafické spracovanie jedálneho a nápojového lístka, vínnej karty

VYBERÁME Z REFERENCIÍ

Môžete sa spoľahnúť na individuálny prístup a vynikajúce odborné služby. S ohľadom na potreby jednotlivých HoReCa zákazníkov zrealizujeme služby, ktoré Vám prinesú vyšší počet rezervácií, objednávok, zákazníkov a zvýšia kvalitu vami poskytovaných služieb.


BEZPLATNÁ KONZULTÁCIA

Bezplatná úvodná konzultácia alebo vypracovanie cenovej ponuky. Presvedčíme vás, ako sa dajú veci robiť lepšie a efektívnejšie.


napíšte nám
info@erdo.sk

telefónny kontakt
+421 (0) 911 508 501

erdo s.r.o.
Rajecká cesta 17, Žilina

Chcete dostávať rady a tipy ako zlepšiť marketing, zvýšiť priame rezervácie a zabezpečiť si lojálnych klientov? Prihláste sa na odber nášho newslettra.